lauantai 19. marraskuuta 2011

Kokoelman esittely jatkuu

Nyt esittelen kokoelmani aikuisia poneja ja seuraavalla kerralla sitten babyt. Ensi viikolla pitäisikin sitten tulla jo lisää poneja kokoelmaan.

Ekan vuoden Secret Suprise -ponit Petal Blossom ja Clever Clover. Clever Clover onkin ainoa tämän sukupolven poikaponi muutamine versioineen. Se ei eroa tyttöponeista muuten kuin "poikamaisen" värinsä puolesta. Petal Blossomistakin löytyy ainakin yksi myöhempi versio. Kaikki kokoelmani ponit eivät ole mitenkään täydellisessä kunnossa, mutta ei se haittaa. Minulle kelpaa hieman elämää nähneet yksilötkin. :)

Petal Blossom ja Clever Clover


Dainty Dove Wedding Chappel -setistä ja Light Heart Birthday Macig -setistä. G2-poneilla esiintyy jonkin verran erilaisia mekanismeja. Dainty Dovella on liikkuvat takajalat, mitkä ei mielestäni ole kovin kauniin näköiset. Harmi vaan että kaikki poneja ei saa edes muunlaisena versiona. Rumin G2-poni taitaa olla Canopy Bed -setin Light Heart, jolla kaikki raajat liikkuvat. Itse en kyseiseen poniin ole törmännyt kirppareilla tai muuallakaan, vaikka se on kuulemma tosi yleinen. Mutta tämä versio Light Heartista on mielestäni kaunis.

Dainty Dove ja Light Heart


Tender Nuzzles ja Junior kuuluvat vuoden 2001 Secret Surprise -poneihin. Junior on yksi suosikeistani, sillä on niin kauniit värit.

Tender Nuzzles ja Junior

Blue Pearl ja Her Majesty Great Romance ilmestyivät molemmat vuonna 2002. Blue Pearl on yksi Ivyn (jonka saan ensi viikolla) lukuisista versioista. Se kuuluu Magic Fantasy Hair -poneihin. Blue Pearlin mukana on tullut laite, jolla saa muotoiltua sen hiuksia. Her Majesty Great Romance kuuluu Princess -poneihin. Se on muuten samanlainen kuin aiemmin ilmestynyt Princess Fuchsia, mutta niillä on eriväriset hännät. Itsekin ostin tämän ponin väärällä nimellä, mutta sillä ei ollut väliä kun en omistanut kumpaakaan.

Blue Pearl ja Her Majesty Great Romance

Jollain Hasbron suunnittelijalla on kyllä välähtänyt kun Changin mane and tail -ponit on keksitty. En tiedä oliko se niin hyvä asia. :D Eli näillä poneilla tuli mukana vaihdettava harja ja häntä. Tässä Sweet Berry, joka liittyi kokoelmaani viime viikolla. Sen harja ja häntä eroavat toisistaan vain värinsä puolesta, yhdellä näistä poneista toisessa harjassa on permanentti.

Sweet Berry

Sweet Berry

Lopuksi vielä yksi aikuinen & baby: Sky Skimmer ja Baby Fleur Wedding carriage -setistä. Lisää babyja seuraavalla kerralla. :)

Sky Skimmer ja Baby Fleur

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti